Zoekertjes


Deze advertentierubriek is bedoeld voor vraag en aanbod op muziekgebied. Commerciële advertenties worden geweigerd. De advertenties zijn gratis voor leden van Huismuziek. Anderen betalen per advertentie: € 15,00 zonder foto en € 20,00 met foto. Opgave uitsluitend via info@huismuziek.nl. In de tekst moet een telefoonnummer en/of e-mailadres staan. Niet-leden dienen hun postadres op te geven en ontvangen per post een factuur. De advertentie blijft 2 maanden na plaatsing op de website staan en wordt daarna automatisch verwijderd. Bureau Huismuziek behoudt zich het recht voor advertenties te weigeren, of de tekst te redigeren of in te korten. 

Datum Omschrijving Afbeelding
29-10-2019 PIANOFORTE te koop

Pianoforte Anton Walter naar model 1805. Uitgevoerd in Walnoot fineer, traditionele schellak “French Polish” met messing voeten en vergulde elementen. 5,5 octaaf FF/c4. Voorzien van Una Corda, Moderator en Sustaining knee levers, in opdracht gebouwd door Paul McNulty in juni 2014. In nieuwstaat, met pianobank in identieke fineer-afwerking en een zeer solide transportverpakking. Met certificaat van Paul McNulty. Voor verdere informatie kunt u een email sturen.

 E-mail fj.dijkman@chello.nl


Klik voor vergroting
08-10-2019 VIOOL te koop

Franse handwerkviool, ca. 1890 vervaardigd te Mirecourt, met een heldere, direct aansprekende toon. Vraagprijs tevens taxatiewaarde: 6.000 euro. Ook een strijkstok, gemerkt A. Dörfler ter waarde van 500 euro. Beide in onberispelijke staat. Recente taxatierapporten ter inzage. Neem contact op voor nadere info.

 

 Tel. 06-24682206
E-mail jacfmvanveen@gmail.com


Klik voor vergroting
27-09-2019 Monochord GRATIS!

Een monochord is gratis beschikbaar voor wie er belangstelling voor heeft. Neem contact op met Henk Klop.Tel. 0577-461512
E-mail mail@klop.info


Klik voor vergroting
27-09-2019 DWARSFLUIT te koop

Te koop een Miyazawa dwarsfluit, type MC325E, geheel zilveren kopstuk en body, dichte kleppen, B-voet,
E- mechaniek, ongeveer10 jaar oud. In prima staat, gereviseerd, nieuw € 2.600, vraagprijs € 1.500 Taxatierapport aanwezig.E-mail loefw@xs4all.nl.


Klik voor vergroting
27-09-2019 Vrijwilligers gezocht voor klavecimbeltransport

Mijn naam is Pauline Schenck, ik ben klavecinist en woon in Huissen, vlakbij  Arnhem. Regelmatig geef ik concerten, meestal in de weekends (vrij-za-zo). Mijn klavecimbel kan ik niet alleen verplaatsen en daarom ben ik op zoek naar een sterk en behoedzaam persoon die mij zou willen helpen mijn kostbare instrument in de auto te zetten en er weer uit te halen als ik thuiskom. Het is een kwartiertje werk. Mijn vertrektijd  is vaak einde van de ochtend, thuiskomst in de avond, soms pas tussen 22 en 23 uur. (Het klavecimbel kan niet in de auto overnachten!) Als tegenprestatie kan ik je in de eerste plaats gratis toegang tot mijn concerten bieden! Ik speel met verschillende kleine kamermuziekensembles, en met volwaardig orkest. Als  je dat zou willen kan ik je ook meenemen naar een concert, alleen moet ik doorgaans wel drie uur voor aanvang aanwezig zijn. Mijn doel is een aantal klavecimbelsjouwers om me heen te verzamelen, zodat niet alles op één persoon neerkomt. Als je belangstelling hebt kun je me een e-mail sturen. Bij voorbaat dank voor je reactie!E-mail mail@paulineschenck.nl


Klik voor vergroting