Deelname aan de Spelerscontactbank is een exclusief voorrecht voor leden van Huismuziek.

Deelnemers aan de Spelerscontactbank kunnen contact met elkaar zoeken om bijvoorbeeld samen te spelen. Hierbij worden alle privacy-aspecten in acht genomen.

Je kunt zoeken op basis van postcode, afstand en/of instrument/zangstem en niveau. Van alle deelnemers die aan je selectiecriteria voldoen, worden naam, postcode/woonplaats en instrument/zangstem/niveau getoond, maar niet hun volledige adres, e-mailadres en telefoonnummer.

Via de website kun je een email sturen naar degene waarmee je graag in contact zou willen komen (het emailadres van de geadresseerde wordt daarbij niet bekend gemaakt aan de zender van het email). De geadresseerde ontvangt je bericht én je emailadres, waarna hij of zij desgewenst contact met je kan opnemen. Het is aan jou om in het bericht je telefoonnummer wel of niet te Vermelden.

Een geadresseerde kan natuurlijk een via de Spelerscontactbank verstuurd email negeren. In dat geval zal het emailadres van de geadresseerde niet bekend worden bij de zender van het email. Op deze manier wordt voorkomen dat de emailadressen van onze leden in verkeerde handen vallen. Uiteraard is het emailadres van de zender wel bekend bij de geadresseerde.

Venster sluiten