Cursussen, workshops, contactdagen en terugkomdagen worden grotendeels op zaterdagen gehouden in de werkplaats Houtclub-Ede. Naast werkplekken en houtbewerkingsmachines is ook het documentatiecentrum van Bouwerskontakt ondergebracht in de werkplaats, die wordt gedeeld met Houtwerk Ede.

Iedere donderdag van 9.00-16.00 uur kunnen cursisten en bouwleden hier zelfstandig komen werken aan hun instrument. Het is noodzakelijk je van tevoren aan te melden omdat er beperkt plaats is, dat kan tot uiterlijk woensdag om 16.00 uur aan. Stuur ons een e-mail of bel 06-57478583.

De werkplaatsbeheerder van Bouwerskontakt is Jan Vuulink en hij is altijd aanwezig op donderdag.

Voor cursussen geldt: bij meerdere activiteiten op dezelfde datum kan het voorkomen dat wordt uitgeweken naar een ander adres. Kijk op de agendapagina of neem contact op met de contactpersoon van de betreffende bouwgroep.

Adres en bereikbaarheid werkplaats:
Het adres van de werkplaats is Hoorn 19, 6713 KR Ede. Er is parkeerruimte voor het gebouw en in de straten in de buurt. Parkeren naast het gebouw is niet toegestaan.
Met het openbaar vervoer is Hoorn 19 minder goed te bereiken, de dichtstbijzijnde bus- haltes liggen op resp. 8 minuten (Koekeltse Boslaan, Syntus stadsbus lijn 2), 13 minuten (Pascalstraat, Syntus lijn 85) of 14 minuten (Ganzeweide, Syntus stadsbus lijn 5) loopafstand. Te voet is de afstand tot het station Ede- Wageningen 1800 meter, 20 minuten stevig doorstappen. Alternatief: de OV-fiets vanaf het station.
Houd de berichtgeving over de locaties van de verschillende activiteiten in de gaten. Voorkom dat je voor een verkeerde of dichte deur komt te staan!